Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A kártyafüggetlen okostelefon szabadsággal ajándékozhat meg

A kártyafüggetlen okostelefon ugyan többe kerül, mint a szolgáltatóhoz kötött variáció, de az utóbbival ellentétben, valódi kötetlenséget borítékol. A függetlenség értéke felbecsülhetetlen, hiszen így nem válhatsz a külső, Tőled független, Téged mégis függővé tevő tényezők játékszerévé.

 

A kártyafüggetlen okostelefon elvágja a láncaidat

Ha idáig a szolgáltatódtól függtél, akkor valószínűleg az alábbi két út valamelyikét jártad be. Vagy elégedett voltál azzal, ami van, és akkor különösebb atrocitások és fennakadások nem nehezítették az életedet. Vagy hamar megtapasztaltad a korlátok hátrányait, és bár szívesen kitörtél volna, egyszerűen nem lelted meg a kiutat. Ha az utóbbi helyzet igaz rád, akkor vélhetően mondanunk sem kell, hogy mitől akkora durranás a kártyafüggetlenség. Nincs több lánc, Te határozhatsz akár minden egyes hónapban arról, hogy melyik szolgáltatást választod, és ebben legfeljebb csak a hűségidő akadályozhat meg, ami a jelenlegi díjcsomagodhoz köt. De a mobilod nem válhat vasmacskává, ami lehúz és egy tapodtat sem enged mozdulni.

Ha eddig csak a napos oldalát tapasztaltad meg a kártyafüggő létnek, akkor furcsának tűnhet ez az egész. Viszont azt Te is könnyen beláthatod, hogy gyakorlatilag bármikor feltűnhetnek olyan ajánlatok, amik az aktuálisnál kedvezőbbek. Ám ha a telefonod az adott szolgáltatóhoz köt, akkor hiába mozdulnál, nem teheted meg. Legfeljebb a mobilod lecserélése árán.

kártyafüggetlen okostelefon visszahozza az árát?

Igen. Mégpedig nagyon hamar. Amint megérzed, hogy mit is jelent az általa kínált szabadság, konstatálhatod, hogy megérte a beruházás.