Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Huawei P Smart ár garantáltan nem lep meg!

A Huawei P Smart ár nem a megdöbbentő tekintetek generálója, hiszen úgy lett megalkotva, kikalkulálva, hogy bárki számára kifizetődő legyen a megvásárlása. 

Hatalmas tudás zsebelhető be a segítségével, százezer forint alatti összegért. Na, ez a nem mindegy, s ennek nyugodtan keresheted a párját a piacon, nem fogod megtalálni. Egyedülálló és megismételhetetlen. A telefonos guruk azt mondják, hogy tudásban nagyjából a 10 lite környékén foglal helyet, ami nagyon jó ómen. A készülék design-ja letisztult, mégis vonzó: az alul-felül műanyag vázszerkezet alumíniummal van kiegészítve, ami eleve strammságot és masszivitást kölcsönöz az eszköznek.

Az ujjlenyomatok leolvasásáért felelős szenzor egyrészt kézre eső helyen található, azonnal rányomhatod ujjbegyedet az azonosításhoz, másrészt villámgyorsan működik, a pillanat töredéke alatt felismer, persze csak ha te nyomkodod. Az arcfelismerés sem ismeretlen a rendszernek, szoftveresen büszkélkedik ezzel a technológiával. Egy számot jó, ha megjegyzel, 76,1. Hogy mi ez? Kapaszkodj, ez bizony egy százalék: ekkora részt foglal el a kijelző. Na ez már valami. Így a rálátásod tökéletes lehet, ha nem is a világra, de a mobilodra mindenképpen. Az amúgy roppantul kényelmesen kezelhető, marokba fogható kütyü bal oldalán integetnek a hangerő szabályozásáért felelős gombok, míg a hanggal kapcsolatos szenzor alul foglal helyet. Az okostelefon dual SIM-es technológiát testesít meg. A kártyák tálcája jobb oldalon fedezhető fel. Hogy mi van akkor, ha neked egyetlen nano SIM-ed van? Akkor feleslegesen tudja a kütyü a duális technikát?

Dehogy! Ha nincs két SIM-re szükséged, akkor jöhet egy micro SD kártya, ami tovább fokozhatja a kütyü tárhelykapacitását. Akár 256 gigáig is feltornázhatod a memóriára vonatkozó számokat. A Huawei P Smart ár a zsebedbe lát! A fenti néhány jellemvonás csak minimális ízelítőt nyújthat át neked. A P smart egy tökéletes, komplex megoldás. Pazar fizikai jegyei mellett (ezt értheted mind hardveresen, mind szoftveresen) a pénztárcabarát árat is érdemes kihangsúlyozni, mely könnyebbé, sőt mit könnyebbé, egyértelművé varázsolhatja döntésedet: a P smart a legjobbat kínálja neked.

Tartalomhoz tartozó címkék: Huawei P Smart ár Huawei P Smart