Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Honor 10 ár a földön jár

A Honor 10 ár mértéke nem tántoríthat el a vásárlástól, hiszen az egyik legolcsóbb kütyüről van szó a kategóriájában, miközben tulajdonságaiban magasra tette a lécet. 

A fém keret mellé elől-hátul üveglapok társulnak. A szélei irányába elvékonyodó kialakítás azt az érzetet kelti, hogy simán átfogható egy kézzel az 5,8 hüvelyk, ami persze egy átlagos marok esetén nagyjából lehetetlen, de az illúzió nagyon is valóságosnak tűnik. A kütyü ugyan nem kávamentes, de ennek jelenlétét az ujjlenyomat olvasó indokolja, ami szinte rejtőzködik, már ami a megjelenését illeti, hiszen a tervezők még külön fényt sem adtak neki, sőt, a körvonalait is csak érzékeltetés szintjén húzták meg.

Az érintésérzékelés minősége kiemelkedő, és a Honor 10 ár magába foglal egy pazarul felragasztott védőfóliát is, ami külön piros pontos pozitívum. Hogy mi a helyzet az összeszerelés milyenségével? Nos, egyszerűen kifogástalan. Bátran megpróbálhatod ropogtatni a kütyüt, nem fog sikerülni. A fém SIM tálca mellett az oldalsó gombok stabilan állnak, nem lötyögnek. Az pedig kizárólag egyéni ízléseden múlik, hogy milyen színű modellre szavazol, akár választhatsz extra, színátmenetes variációt is, amelyik hol kéknek, hol lilának tűnik, az aktuális fényviszonyoknak megfelelően.

Honor 10 ár/érték aránya lekörözhetetlenül jó. Hiszen olyan kütyüről van szó, ami a kategóriájában kifogástalan minőséget képvisel, mindezt, a gyártó nem titkolt céljaival összhangban, megfizethető anyagi feltételek mellett. Ha egy megbízható, hosszú élettartamot, örömteli használatot és sok izgalmat kínáló mobilra vágysz, ami sem megjelenésében, sem külső-belső paramétereiben nem szenved csorbát, sőt, még a pénztárcád vaskosságát sem veszélyezteti, akkor kétségtelenül rátaláltál a tökéletes modellre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Honor 10 ár kedvező Honor 10 ár