Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A dual SIM okostelefon igen praktikus eszköz

Napjainkban egyre nagyobb az igény arra, hogy minden élethelyzetben elérhetőek legyünk. Amennyiben Te is két telefonszámmal rendelkezel, és még mindig a két készülékkel zsonglőrködsz, akkor ideális alternatíva lehet Számodra is egy dual SIM okostelefon beszerzése. 

Ezzel megoldódik a gondod, mert egy telefonba egyszerre két kártyát tudsz belehelyezni, és utána már csak egyetlen mobil jelzéseire kell figyelned. A dual SIM okostelefon típus a kereskedelmi forgalomban igen széles választékban van jelen, és megtalálható ezek mellett a gombos változatokban is ilyen funkció.

Használatuk főként a Távol-Keleten terjedt el, de már igen nagy népszerűségnek örvend a mi vidékünkön is. A keleti piacról behozott készülékek igen magas minőséget képviselnek, míg az európai gyártmányúak gyakran gyengébb teljesítőképességűek. A dual SIM okostelefon megvásárlása költséghatékonynak is nevezhető, mert kevesebbe kerül egy ilyen eszköz, mint két egykártyás. Hívás kezdeményezése esetén, tetszőlegesen kiválasztható, hogy melyik számról menjen a kommunikáció.

A dual SIM okostelefon igen jó szolgálatot tehet akkor is, ha rendelkezel egy hazai, illetve egy külföldi számmal is, és gyakran utazol. Így biztosan mindig Nálad lesz az a szám, amelyikre az adott országban éppen szükséged van. További hasznos funkció még, hogy a két kártya külön-külön is kikapcsolható. Szinte minden cég foglalkozik ilyen mobilok gyártásával, tehát amennyiben van kedvenc gyártód, biztosan találsz a webáruházunkban megfelelő modellt, és néhány kattintás, illetve a postai címed megadása után meg is veheted azt.