Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

A dual SIM okostelefon duplán jó döntés!

A dual SIM okostelefon néhány évvel ezelőtt csak vágyálomnak számított, hiszen maga a kétkártyás technológia is gyermekcipőben járt. Ám a mobilos régió olyan gyorsasággal fejlődött, hogy mára már a legjelentősebb gyártók is piacra dobták dual készülékeiket, engedve a kereslet igényeinek. 

Amik határozottan jelentős méreteket öltöttek. Arról nem is beszélve, hogy a duális megoldás nemcsak két SIM kártyával alkalmazható, hanem akár egy micro SD-vel bővíthetővé válik a mobil tárhelykapacitása. Innentől kezdve ennek a típusnak a létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, s ha végig nézed a kínálatunkban szereplő termékeket, akkor láthatod, hogy a cégek is így gondolják. Samsung, Huawei vagy Xiaomi a kedvenced? Esetleg egy LG készüléket néztél ki magadnak?

Bármelyik is legyen a választásod, nem kell a dual kialakításról lemondanod, ugyanis a gyártók több alternatívát is tálcán kínálnak neked. Ha két elérhetőséged van és egyiket sem akarod megszüntetni, akkor teljesen természetes, hogy számodra ez a megoldás a nyerő. Ha még ugyan nincs dupla SIM-ed, de úgy gondolod, hogy bármikor lehet, s ráadásul a memóriabővítést előnyös jellemvonásnak ítéled, akkor is a legjobb helyen jársz. A gyártók nagyon odateszik magukat, hiszen ezek az eszközök semmiben sem kínálnak kevesebbet a hagyományos, egy SIM foglalatos készülékeknél. A megjelenésüket sem befolyásolja ez a technikai csavar, tehát a pazar stílusjegyeket garantáltan zsebre vághatod. És hogy mi a helyzet az árral? Ugyanis mindig ez a következő, amúgy jogos kérdés.

A dupla SIM nem jelent megduplázott díjszabást, tehát abszolút kedvező feltételek mellett válhatsz boldog okostelefon tulajdonossá. A dual SIM okostelefon jó szolgálatot tehet neked! Ha elhatároztad magad a duális technológia mellett, akkor nincs más hátra, mint előre: irány a vásárlás. Hogy melyik modellt preferáld? Erre univerzális választ nem adhatunk, hiszen mindenkinek más jegyek tesznek vonzóvá egy készüléket. Ha eddig maradéktalanul megbíztál a Samsungban, akkor nem érdemes áthajóznod más vizekre, de ha szívesen nyitnál a Xiaomi felé, mely méltán tör előre, akkor számodra ez lehet a helyes út. Nálunk bármelyik forgatókönyvet valóra válthatod.