Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Cubot King Kong ellenállhatatlan erővel büszkélkedik

A Cubot King Kong az okostelefon-piac egyik óriási erővel és rajongótáborral bíró főhőse. Miért olyan kimagasló mindaz, amit a termékcsalád garantál? 

Azért, mert a nagyfokú ellenállóságért cserébe nem kell feláldoznod a teljes anyagi függetlenségedet és a félretett pénzedet. Merthogy azt kár lenne tagadni, hogy a Cat mobilok zseniálisak, és tényleg földhöz lehet őket vágni következmények nélkül, nem is akármilyen magasságból, de a rájuk költhető összegek mértéke, nos szabad szemmel túlságosan is jól látható. Ezzel párhuzamosan itt van a Cubot és az általa biztosított strapabírás, megfizethető áron. Úgy hozhatod be az életedbe az ellenállás új szintjét, hogy ezért cserébe nem kell kényelmetlen áldozatokat hoznod.

Ha unod már, hogy mindig összekarcolódik a mobilod képernyője, ha nem egyszer ütötted már be úgy kütyüdet, hogy annak kijelző repedés vagy burkolat sérülés lett a vége, vagy ha egyszerűen olyan környezeti hatásoknak vagy kitéve, amiket nem befolyásolhatsz, viszont adott esetben nem tesznek jót a mobilodnak (poros, homokos, szennyes közeg), akkor nem vitás, hogy a Cubot King Kong úgy toppanhat be a döngő lépteivel az életed színterére, mint annak idején King Kong a mozik vásznára: milliókat meghódítva, világszerte.

Annak a ténynek a hatására, hogy vadonatúj szerzeményeddel a kezedben többet nem kell azon aggódnod, hogy vajon mikor sérül meg, mennyire bírja a gyűrődést és meddig tart ki, hatalmas kőgörgetegek hullhatnak le a szívedről, a megkönnyebbülés és szabadság érzéseivel megajándékozva. A Cubot King Kong hűséges társaddá válhat a nem egyszer fizikai, mechanikai kihívásokkal túlzsúfolt hétköznapokban: helytállást, masszívságot és elégedettségre okot adó használatot borítékolva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cubot King Kong Cubot King Kong ár