Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Caterpillar telefon ütőképes választás

A Caterpillar telefon nem mindennapi tulajdonságokkal büszkélkedik. Mondjuk az előállítása sem nevezhető hétköznapinak, ahogy azok a tesztek sem csip-csup kicsinységek, amiken az egyes modellek forgalomba helyezés előtt átmennek. Mert a gyártó nem tömegcikkekkel kívánja dúsítani a mobilpiac kínálatát, hanem igazán ütős alternatívákkal.

 

Na, de mitől olyan megingathatatlan a Caterpillar telefon?

Tényleg nehéz megingatni, kizökkenteni a fizikai egyensúlyából, merthogy hihetetlenül ellenálló. Egy kis ide-oda koppanás meg sem kottyan neki. De bátran le is ejtheted, nem érdekes. Azt azért nem javasoljuk jó szívvel, hogy vágd a földhöz a kedvenc kütyüdet, de a tesztek alapján ezt is megtehetnéd, különösebb következmény nélkül. Jó persze nem akármekkora magasságból, de nyilván a reptetés nem tartozik a terveid közé.

A karcolódás rémét nyugodtan a múlt homályába száműzheted, és az esőcseppektől, porszemektől sem kell megmenekítened a készülékedet. Nem árthatnak neki.

Dióhéjban ezért annyira stramm a Cat képviselte megbízhatóság. Merthogy bebetonozott alapokon nyugszik. A fejlesztők célja olyan strapabírás létrehozása telefontestbe applikálva, ami a mindennapos kihívásoknak egy az egyben ellenáll. Miközben a stílusosság, mint elvárás is teljesül. Hiszen kár lenne tagadni, hogy a külső megjelenésre, dizájnra vonatkozó jellemvonások is érdemlegesek.

Caterpillar telefon masszívságának mi az ára?

Ha arra gondolsz, hogy ennek a fajta „keménységnek” megvan a maga áldozata, akkor megnyugtatunk. A gyártó nem ismer kompromisszumokat. A fenti tulajdonságok nem mennek a belső jellemzők, na meg a kellem rovására.