Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Caterpillar telefon dacol a fizikai kihívásokkal!

A Caterpillar telefon mondhatni örök darab. Nem olyan modell, amit óvnod kellene a Naptól, esőtől, vagy amire folyton-folyvást rá kellene pillantanod, hogy minden rendben van-e vele. 

Egy-egy óvatlan mozdulat nyomán könnyen megütődhet a készüléked, ami alapesetben komoly galibához is vezethet, ám nem ezen márka termékei esetén. A strammság és strapabírás új értelmezést nyer ezekben a készülékekben. Az csak egy dolog, hogy csepp, por és vízállóak. Az a nem mindegy, hogy ezt milyen fokon biztosítják? A gyakorlat pedig azt mutatja, hogy felülmúlhatatlan szinten megbízhatóak.

Nyilván nem arra buzdítunk, hogy vágd földhöz a kiszemelt modellt, kipróbálva az ellenállásának mértékét, de jó, ha tudod: még a betonnal való találkozás sem generálhat problémát a konstrukciókban. Erről milliónyi teszt érhető el az interneten, amiket ha végig nézel, lehet, hogy némi késztetést érzel majd a személyes tapasztalatgyűjtésre. Az okostelefonok térhódítása már jó ideje tart, és ma már nagyjából elképzelhetetlen, hogy olyan mobilok legyenek forgalomban, amik nem tartoznak az okos kategóriába. Igen ám, de ezekre az eszközökre általában hímes tojásként kell vigyázni, mert könnyen karcolódnak, ütődnek és nem különösebben állnak ellen a környezeti hatásoknak.

Van, akinek ez nem feltétlenül hátrány, de ha Te szereted az extrém helyzeteket, ha zuhogó esőben, vagy egy vízesés alatt állva kívánod lefotózni a világot, akkor nem mindegy milyen telefonra szavazol. A Caterpillar telefon eltörli a korlátokat! Hegymászás vagy erdei kirándulás? Motorozás vagy repülés? Futás, biciklizés, szabadtéri mozgás? Mindegy, hogy milyen körülmények között kapod elő a mobilodat, aminek még tok sem kell a helytálláshoz, hiszen a Caterpillar telefon maximális strapabírást garantál, szemeket gyönyörködtető küllem és vonzó belső paraméterek mellett.