Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Caterpillar okostelefon bármit kibír

Aki mozgalmas környezetben dolgozik, ahol sokszor vizes lesz, vagy ütődések érik, ott olyan telefonra van szükség, amely ezeket kibírja.

A Caterpillar okostelefon kifejezetten az ilyen helyzetekre lett kifejlesztve. Speciális borítással rendelkezik, amely bizonyos mértékben vízálló és ütésálló is. A Caterpillar okostelefonok közül a B15-ös modell volt sokáig a legnépszerűbb választás, manapság azonban az S50 típust választják sokan.

Ennek több oka is van, a legfőbb az, hogy jobban felszerelt és jobb erőforrásokkal rendelkezik, mint a régebbi modell.

A Caterpillar S60 a B15-nél hosszabb és szélesebb, illetve valamivel vékonyabb csatlakozókkal rendelkezik, ezen felül a slotja és a gombja masszívan le van szigetelve, ami értelemszerűen fontos szerepet játszik a strapabíróságban. Az egységes szigetelés teszi azt lehetővé, hogy a Caterpillar okostelefon teljes mértékben vízálló legyen.

Az IP67-es minősítésű, 185 gramm tömegű telefon simán elviseli, ha 1 méter mély vízben 30 percen keresztül benne hagyjuk, vagy például 2 méteres magasságból a földre ejtjük.

Ezenkívül hivatalos MIL-STD-810G minősítést is kapott a készülék, amelynek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a só, a por, a nedvesség, a vibráció, a napsugárzás és a termikus sokk sem képes maradandó károsodást okozni a Caterpillar okostelefonban.

A készüléken található egy

  • microUSB-port
  • microSD
  • microSIM slotok
  • illetve három nyomógomb is.

Utóbbiak közül a középső nyomvatartásával kelthető gyorsan életre az elemlámpa funkció, amely kiváló fényt szolgáltat a sötétben.

Az összes Caterpillar mobilokról szóló cikkünk megtalálható egy helyen, ITT