Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Caterpillar mobil szinte elpusztíthatatlan

Manapság nem kevés olyan munkahely van, ahol sok kosz és por fordul elő. A telefont természetesen itt is használni kell, azonban a hagyományos mobilok nem sokáig bírnák a gyűrődést az ilyen körülmények között.

A Caterpillar mobil itt jön a képbe. Olyan munkahelyen dolgozik, ahol az átlagnál komolyabb terhelésnek van kitéve a telefon?

Egész nap rázkódik a telefon, néha víz fröccsen rá, és sajnos gyakorta a földön végzi? Esetleg olyan extrém sportokat folytat, melyek közben rendkívül könnyen egy életre lebénulhat a telefonja? Szerencsére az ilyen körülményekre is van megoldás. Egy olyan telefonra van szükség, amely az extrém körülmények között is jól bírja a gyűrődést.

Természetesen a Caterpillar mobilokról van szó, amelyek kifejezetten az ilyen körülményekre lettek kitalálva. A B15 az egyik legnépszerűbb modell a Caterpillar mobilok közül. A méretes sárga dobozban lakó, 15 milliméter vastag telefon felületének nagy része ellenálló és strapabíró fekete műanyagból készült, de világos fémes felületek, illetve néhány apróbb sárga rész is felfedezhető a telefon felületén.

A 170 grammos mobil fogása egész kényelmes és biztos, tehát egész biztosan nem fog kicsúszni a kezünkből. Ha pedig mégis, akkor az esést vélhetően igen jó hatékonysággal csillapítják majd a műanyag alkatrészek és a minőségi borítás. A Caterpillar mobilok jól tűrik a gyűrődést, ezért ipari üzemekbe, valamint építkezésekre kifejezetten ajánlottak. Ha Ön is egy megbízható és strapabíró mobilt keres, akkor mindenképp próbálja ki!

Az összes Caterpillar mobilokról szóló cikkünk megtalálható egy helyen ITT