Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Cat telefonok fütyülnek a zord körülményekre!

A Cat telefonok az ellenállás nagymesterei. Persze nem a felhasználói akarattal szállnak szembe ennyire eredményesen, sokkal inkább a külvilág generálta fizikai, mechanikai hatásokkal. 

Mit nekik egy kis eső, vagy por, a szerkezetük masszívsága még az eséseket is elbírja. Szóval némi koccanás, karcolódás vagy ütközés sem okozhat problémát. Ez nem azt jelenti természetesen, hogy ezek az eszközök áldatlan használati körülmények közé teremtettek, de az tény, hogyha nem optimális teljes mértékben a közeg, akkor sincsen semmi vész.

Míg a legújabb okoskütyük hamar áldozatául esnének egy-egy becsapódó, váratlan helyzetnek, addig a Cat telefonok makulátlan helytállásról tanúskodnak. A gyártó célja pontosan ez. Olyan mobilok kézbe adása, amelyek jól bírják a strapát, amiket nem kell hímes tojásként dédelgetni és óvni. Hiszen azt kár lenne tagadni, hogy a technológia döbbenetes fejlődésen megy át, de emellett a hihetetlen értékű mobilok egyre sebezhetőbbek - fizikailag mindenképpen. Márpedig vannak olyan tényezők, amik egyszerűen nem zárhatóak ki a mindennapokból. A véletlenül ide-odakoccanások például ebbe a kategóriába tartoznak, de a különböző szennyeződések megjelenése sem kerülhető el minden esetben.

A nyári esőkről és porviharokról meg még nem is szóltunk, pláne hogy az utóbbiakért, persze kisebb méretekben, nem is kell túlságosan messzire mennünk: az otthonaink bútorain kiválóan megmutatkoznak a vígan vastagodó porrétegek. A Cat telefonok mindent tudnak, amire manapság egy okoskütyüre ácsingózó felhasználónak szüksége lehet, viszont fizikai strammság tekintetében többet kínálnak a konkurens termékeknél. A gyártó mobiljai esetében a mindennapi, óhatatlanul is bekövetkező balesetek nem jelenthetnek kihívást.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cat telefonok strapabíró Cat telefonok