Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A CAT telefon igazi túlélő

A CAT telefon nem való bárkinek, és mégis akárki kezében jól mutat. Na most akkor, hogy is van ez?

 

A CAT telefon a strapás mindennapok mobilja

Annak, aki nem szokta próbára tenni a telefonja tűrőképességét, nem a CAT háza táján érdemes keresgélni. Mert a márka fémjelezte mobilok arra hivatottak, hogy szó szerint kivédjék a fizikai, mechanikai megpróbáltatásokat. Nyilván ezzel senkit sem akarunk arra biztatni, hogy vágja földhöz az aktuális kütyüjét, hogy az új szerzeményt bátran dobálhassa. De tény és való, hogy mindazoknak ideális választás, akik ilyen-olyan okoknál fogva nem tudnak maximálisan vigyázni a készülékükre.

Ez puszta figyelmetlenségből, váratlan véletlenek sorából is fakadhat, de az egyes munkakörülmények is megbonyolíthatják a helyzetet. Természetesen a márka nem éri be a strapabírás maximális fokával. Ez az érem egyik oldala. Ám okosság terén sincs szégyenkeznivalója a modelleknek.

Úgyhogy nem valamiféle új köntösbe álmodott, őskövület prototípusokról van szó. Sokkal inkább a modern technológia ellenálló gyöngyszemeiről.

A gyártó nem akármilyen tesztelésnek veti alá a készülékeit. Azok a mobilok, amik csont nélkül átmennek a rostán, tényleg törhetetlenek, vízállóak és egyáltalán: strapás használatra születtek.

A bekerülési költségek mindennek fényében ráadásul roppantul kedvezőek. Hiszen egy CAT márkájú mobillal a zsebedben nem pusztán hónapokra tehetsz pontot a telefonvásárlás problémájának végére. Sokkal inkább évekre.

CAT telefon megfelel a modern, „okos” nagyvilág kihívásainak?

Igen. Túl a strammságon, a „beltartalom” is figyelemre méltó. Szóval a nyűhetetlen géptest „okos” belsőt takar.

Tartalomhoz tartozó címkék: CAT telefon CAT telefon ár