Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Cat okostelefon nem igényel extra óvatosságot

A Cat okostelefon nem az a típusú mobil, amit még a naptól is óvnod kell. Az érintőképernyős technológia megjelenésével, egyre érzékenyebbé váltak a készülékek, némileg érthető módon. 

Az egykori, nyomógombos eszközöket akár dobálni is lehetett, kis túlzással, anélkül, hogy a szétesésen kívül, bármi bajuk esett volna. Ehhez képest az okosmegoldások elhozták azt az időt, amikor az ütődésekkel, karcolódásokkal szemben fokozott védelem szükséges a felhasználók részéről, mert tény és való, a mobilok könnyen áldozatául eshetnek a nem éppen kedvező körülményeknek.

Ha ez frusztrál, ha képtelen vagy nonstop a kütyüdre szegezni féltő tekintetedet, akkor a Caterpillar termékeit Neked találták ki. A Cat okostelefon modellek mindent tudnak, ami csak elvárható egy okoskütyütől, ám fizikailag fényévekkel fejlettebbek még a legmenőbb csúcsmobiloknál is. Ütés-, por- és vízálló jellemvonásaik nem kezdő szinten garantálják kütyüd biztonságát. Mindegy, hogy kirándulásról, hegymászásról, sportolásról vagy csak egy kiadós nyári eső áztatta sétálásról van szó, a Cat okostelefon maradéktalanul, sérülésmentesen helytáll. Ha nekiütöd véletlenül valaminek, nos, nem történik semmi.

A felszisszenések, sóhajok és riadt tekintetek helyett folytathatod tovább a dolgodat, megállás nélkül. Ha óvatlanul kiejted a kezedből, vagy éppen direkt, mert nem bírsz ellenállni a tesztelés varázsának, akkor nem kell összetörő kijelzőt, széteső alkatrészeket vizionálnod, pusztán egy lehajlás választ el attól, hogy minden a maga kerékvágásában forogjon tova. Ez bizony a biztonságos mobilkezelés vadonatúj dimenziója, ahol kompromisszumok helyett, csak előnyökkel és pozitívumokkal gazdagodhat az életed.