Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.
Menü

A Cat mobiltelefon strapálásra teremtetett

A Cat mobiltelefon nem véletlenül kapta a strapatelefon becenevet, mert hogy valóban az. Masszív, stramm és nemes egyszerűséggel bírja a gyűrődést. Mondjuk azért azt nem ajánljuk, hogy dobálgasd ide-oda, de amúgy a mindennapos ütődések, karcolódások, amik a többi mobilt jócskán próbára tennék, neki garantáltan meg sem kottyannak.

 

A Cat mobiltelefon döbbenetes ellenállósága nem a véletlen műve

A gyártó tesztek egész sorát hatja végre a soron következő széria tagjain. Egyetlen készülék sem menekülhet a próbatételek elől. Ha az adott sorozat átment a vizsgán és jól teljesített, akkor következhet a tömeges gyártás. Ám addig nem. Ez az aprólékos odafigyelés és tudatos szűrés olyan mobilokat eredményez, amik nem kínálnak zsákbamacskát. Megbízhatóak a szó szoros értelmében.

Igen ám, de sokakban merül fel az a kérdés, hogy hol marad az okosság? Mert strapabírás ide, strammság oda, azért manapság az okoskütyüknek áll a zászló. Minden platform rájuk alapoz, ki- és megkerülhetetlenek. Ez így is van, ezért aztán a gyártó tudás terén sem adja alább az elvárhatónál. A Cat nem úgy strapamobil, hogy közben okosság terén sehol sem áll. A készülékek igazi vonzerejét az adja, hogy az okosságukhoz törhetetlenség társul. Na és így már mindjárt kerek egésszé válik az ezidáig mozaikosnak tűnő kép.

Cat mobiltelefon hosszú élettartamot borítékol?

De még mennyire. Az ellenállóság magas foka eleve garantálja a hosszú távú helytállást. Így aztán, ha úgy határozol, hogy eljött az idő a beszerzésre, akkor egy igazán időtálló mobillal gazdagíthatod az életedet. Ami a legvadabb körülmények között sem hagy cserben.

Tartalomhoz tartozó címkék: Cat mobiltelefon Cat mobiltelefon ár