Termékek Menü
0

Új Apple tabletek hamarosan a Mobilcorner-nél!

Az Apple cég tableteit bizonyára sokaknak nem kell már bemutatni. Amióta bejelentették az első iPad-et, a nagyközönség hatalmas érdeklődéssel várja minden évben a cég újabbnál újabb termékeit és egyéb kütyüit. 

Az Apple tabletek hatalmas népszerűségre tettek szert az elmúlt években és cégünknek az a célja, hogy Önhöz is eljuttathassuk a legjobb táblagépeket a jövőben korrekt, megfizethető áron. Az Apple tabletek választéka mára már igen nagy lett, szinte mindegyik remekül használható a mindennapokban. Olvashatunk rajta újdonságokat, megnézhetünk egy videót, elkészíthetünk és levetíthetünk egy prezentációt egy céges megbeszélésre, valamint bármikor internetezhetünk mobilinternet vagy Wifi által. Az Apple tabletek tulajdonképpen sok értelemben felváltották a laptopokat, hiszen jóval kisebbek, vékonyabbak és érintőképernyős kialakításuknak köszönhetően könnyen is kezelhetők.

Ha manapság Ön is a legjobb minőséget keresi az Apple tabletek között, akkor például az iPad Pro remek választásnak fog bizonyulni! A készülék mérete sokak számára megdöbbentő volt, amikor tavaly piacra dobták a terméket, hiszen a 30,5 centis magasság és a 22 cm-es szélesség jól mutatja, hogy a Pro messze a legnagyobb a konkurensek között jelenleg. Emellé ráadásul a készülék pontosan olyan vékony, mint egy iPhone 6, azaz alig 6,9 mm, ami egészen elképesztő. Az Apple tabletek mindig is egyedülálló tervezésükről voltak híresek és a rendkívül vékony megoldás hihetetlenül praktikussá teszi az eszközöket, hiszen egészen kis helyen elférnek és egy táskában jól hordozhatók.

A modern Apple tabletek már rengeteg új generációs funkcióval is rendelkeznek. Ilyen például az az Apple Touch ID névre keresztelt ujjlenyomat-olvasó, a Lightning csatlakozó és a Dock Connector, amely lehetővé teszi például az Apple Smart Keyboard csatlakoztatását, melynek segítségével tökéletes munkaállomássá is alakíthatjuk táblagépünket. Webáruházunkba hamarosan megérkeznek a legújabb Apple tabletek, így Ön is beszerezhet majd egy minőségi és megbízható készüléket a mindennapokba. Ismerje meg egyéb termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple tabletek Apple táblagépek