Termékek Menü
0

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozatok

A Szaniter City Korlátolt Felelőséggű  Társaság egy Magyarországon bejegyzett, a magyar törvényi előírásoknak megfelelő, kiskereskedelemi csomagküldési engedéllyel rendelkező vállalkozó. A rá vonatkozó törvényi előírásokat maradéktalanul betartja.

Adatvédelmi politikánk

Személyes adatokat Magyarországon az internetszolgáltatók az adatvédelmi törvény által előírtak szerint kezelhetnek. A törvény szerint személyes adat a meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, vagy amelyből következtetés vonható le a személyre vonatkozóan.

A törvény kimondja: ha valaki saját elhatározásából átadja az adatait egy vállalkozásnak, akkor a vállalkozásnak nem szükséges bejelentkezni az adatvédelmi nyilvántartásba. Azonban azt szigorúan be kell tartaniuk, hogy mindkét fél számára egyértelmű legyen az, hogy az adatokat hol, mire, meddig használhatja az adatkezelő.

Copyright

A site tartalmát nemzetközi megállapodások alapján a szellemi termékekre vonatkozó rendelkezések védik. Amennyiben ezen rendelkezéseket valaki megszegi, bírósági eljárásra számíthat.

A website fenntartóinak felelőssége

A website-on szereplő, termékekre vonatkozó információkat az Szaniter City Korlátolt Felelőséggű Társaság  harmadik féltől kapja. Azok változtathatóak, és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Technikai okokból hibásan közölt adatokért felelősséget nem vállalunk. Hibás árközlés esetén az Szaniter City Korlátolt Felelőséggű Társaság fenntartja a jogot, a hibás rendelések törlésére.