Termékek Menü
0

Blackberry okostelefonok elérhető áron, több változatban

Érdekes, hogy a Blackberry készülékek sokáig nem keltettek túl nagy érdeklődést hazai szinten az okostelefonok első éveiben. 

A Legtöbben a Samsung és az Apple készülékei mellett tették le a voksukat, azonban mára a Blackberry is hasonló minőségű készülékeket gyárt, így aki a nagy cégek készülékei helyett keres alternatívákat, azok számára a Berry-k érdekes témakört szolgáltatnak. A Z30 talán az egyik legismertebb modell a Blackberry okostelefonok közül. Sokan nem ismerik, pedig ökéletes választás a hétköznapokra az átlagos felhasználó számára. Ha Ön is egy megbízható telefont keres, akkor Blackberry készülékeinket olcsón, praktikusan rendelheti meg webáruházunkból! Ha a telefonokat nézzük, akkor talán érdemes azzal indítani, hogy a Z30-nak van talán az eddigiek közül a legkevésbé Blackberry jellege. A jól megszokott készülékekhez képest valamivel nagyobb és sok újítás is belekerült elődje, a Z10 megjelenése óta. Méretéből adódóan a Z30-on egy jóval nagyobb kijelző is elfért, amely ideálissá teszi ezt a ’phablet’-et filmnézésre, képnézegetésre és egyéb szabadidős tevékenységekre is.

A telefon kijelzője ráadásul OLED technológiával készült, mint általában az összes Blackberry okostelefon. A HD felbontás rendkívül szép és élethű képet ad ezeken a készülékeken, az OLED-kijelzőnek köszönhetően pedig az LCD-vel szemben gyakorlatilag végtelen a kontraszt, a fekete az tényleg fekete, a színek szép élénkek, de a fényerő sem elviselhetetlen. A modern Blackberry készülékekre ez a gondos és ötletes tervezés, a minőségi és a hosszú élettartam jellemző, amely a Z30-nál is garantált. Erőforrások terén sem marad ám le a készüléksorozat a ’nagy cégek’ telefonjaitól, hiszen a BlackBerry Z30 nem csak az egyik legnagyobb, hanem az egyik leggyorsabb BlackBerry is jelenleg. A kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor, amely egyébként sok más készülékben is jelen van, gondoskodik arról, hogy az erőforrásigényesebb alkalmazások is gond nélkül fussanak. Webáruházunkban Ön is megtekintheti Blackberry okostelefonjainkat és pár kattintással le is adhatja rendelését. Minőségi készülékek kiváló áron, garanciával, megbízható működéssel csak nálunk! Ismerje meg termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: BlackBerry okostelefonok okostelefonok