Termékek Menü
0

Az iPad tabletek sikere

Az iPad tabletek világszerte hatalmas sikert könyvelhetnek el maguknak. Hasonlóan az Apple többi termékéhez azonnal belopták magukat a felhasználók szívébe. 

De mégis mi a sikerük titka? Márkahűség, vághatná rá, jogosnak érezve a feleletet. A márkahűség irányítja a gépezetet az az, ami igazán felbőgette a motorokat. Nyilván ebben részint van igazság, de az a kérdés, hogy vajon mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Mi volt előbb a márka, vagy a márkahűség? Utóbbi kérdésre szerencsére egyértelmű választ tudunk adni, a márka. Az Apple előbb létezett, mint az iránta elkötelezett emberek milliói. Azaz előbb le kellett valami tenni, arra a bizonyos asztalra ahhoz, hogy végül kialakuljon egy stabil tömeg, akik követik, sőt követelik az almás termékeket. Tehát teljesítményre volt szükség. Az iPad tableteknek be kellett bizonyítaniuk, hogy többet érnek a konkurencia kínálta variánsoknál. Egy cég soha nem érheti be a második hellyel, legalábbis elméletben. Arra kell törekednie, hogy folyamatosan a dobogó felső foka felé igyekezzen. Csak így lehetséges jó fókuszban tartani a célkitűzéseket. Az Apple sem érte be azzal, hogy készít egy jól menő készüléket, amit szeretnek a felhasználók.

Ez nem elég. Ennél több kell. Meg is alkották a csúcsot, amit lehetséges. Belerakták mindazt, ami az Apple termékpalettájára oly jellemző. A könnyen kezelhető, értelmezhető, és beállítható iOS rendszer mindennek az alapja. Ez az a rendszer, melyet túlzás nélkül bárki képes kiismerni, néhány pillanat alatt. Mindezt nem azért, mert olyan egyszerű, mint egy facsipesz, a szó pejoratív értelmében, hanem azért, mert logikus, és átlátható. A formavilág is a helyére került, sőt nem csak, hogy kifogástalan vonalakat alkotott a cég, hanem igazán vonzó dizájnt, mellyel kivétel nélkül rendelkeznek, és büszkélkednek az iPad tabletek.

A külső rengeteget számít. Ha ön ért a mobiltelekommunikációhoz, akkor nyilván önnek több kell. A belső, a képernyő felbontás paraméterei, a kamera tulajdonságai, vagy épp a tárhely, processzor nagysága stb. Ám, aki csak a látványra alapoz annak a formák a beszédesek, s bizony ezen a téren sem kell szégyenkezniük az eszközöknek. Igaz a belső jellemvonások is minden opciójukban a felhasználói igények maximális kielégítésére lettek teremtve.

Tartalomhoz tartozó címkék: táblagépek iPad tabletek