Termékek Menü
0

A Samsung okostelefonokban nem fog csalódni

Manapság, ha okostelefonokról van szó, akkor a Samsung cég azonnal mindenkinek beugrik. Leginkább a Galaxy S széria miatt, hiszen ezek a telefonok rendkívül megbízhatóak és jó minőségűek.

A Samsung okostelefonok közül a Galaxy S5 remek választás lehet azoknak, akik nem a legújabbat keresik, mégis egy megbízható és erős készülékre vágynak a mindennapi használathoz. A formaterv legnagyobb újdonsága a lyuggatott, bőrhatású hátlap, amely az S5 alaptartozéka. Az újítás alaposan megosztotta a veterán Samsung ügyfeleket, hiszen mi tagadás, a fotókon tényleg elég furcsán mutat. Élőben viszont már egészen más benyomást kelt, mivel szép, kifejezetten kellemes a fogása és teljesen egyedi érzetet kelt, amikor használja.

A Samsung okostelefonok Önnek is remek megoldást nyújtanak, ha megbízható készüléket keres. Az hátlap borításával ellentéteben az előlap már a klasszikus Samsung kecsességet idézi fel. Olyannyira hasonlít az S4-éhez, hogy első látásra szinte észre sem venni a különbséget, azonban ha betekintünk a telefon belsejébe, akkor már hamar feltűnik a változás. A külsőn egyébként maradt a hatalmas home gomb, a visszalépésért és a megnyitott alkalmazások közötti váltogatásért pedig a már megszokott kapacitív gombok felelősek.

A tervezők épp hogy csak hozzányúltak a S4-ből ismerős kialakításhoz a készítés során. A Samsung okostelefonok híresek arról, hogy remek kamerával rendelkeznek. Ebben az esetben kicsit jobban eldugták az előlapi optikát és az előző modellnél épp csak egy leheletnyivel nagyobb, 5,1 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző került a telefonba.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír