Termékek Menü
0

A nagy túlélők, azaz a Caterpillar mobilok

A Caterpillar mobilokra rendszeresen használják a túlélő jelzőt. A kütyük a versenyszférában, mint igazi strapabíró, számtalan „élettel” rendelkező telefonok futnak. De vajon mi szüksége lehet önnek egy valódi strapakészülékre? 

Ha már esett áldozatul mobilja valamilyen balesetnek, akkor tudja milyen bosszúsággal jár az egész folyamat. Nem elég, hogy véletlenül történt meg a baj, még a kütyü sem javítható, dobhatja ki a kukába, az alapvetően (a sérülésektől eltekintve) tökéletesen működő eszközét. Ha már járt, ebben a hihetetlenül szorító, kényelmetlen cipőben, akkor tudja miért is jelent akkora versenyelőnyt a Caterpillar mobilok számára a por, ütődés, hő ellen biztosított maximális védelem. Persze az sem lehetetlen, hogy önnek azért elengedhetetlen egy ilyen valódi túlélő kütyü, mert olyan munkája, esetleg hobbyja van, ami közben jócskán próbára van téve az adott okostelefon tűrőképessége.

Gyakorlatilag mindegy is, hogy milyen célból keres egy igazi, legyőzhetetlen berendezést, a Caterpillar garantáltan megfelel minden elképzelésének. Még a legvadabbaknak is, már ami a védelem felső fokát illeti. A Caterpillar mindössze 2012 óta van jelen a mobiltelefonok világában, ám addig is hatalmas hírnévre tett szert az építkezéseken használt munkagépek gyártásával. Amiért ez az információ az ön számára is referencia értékű az az, hogy a cég egyedülálló módon képes ötvözni a terepen szerzett, veszélyes helyzetekkel kapcsolatos tudását, a legmodernebb mobil technológiával. A Caterpillar mobilok között találhat olyan komoly vízálló paraméterekkel rendelkező típust, mely akár egy órán keresztül búvárkodhat egy méter mélyen a beázás legcsekélyebb kockázata nélkül. A készülékekre jellemző védőfülekre persze jó, ha nagy figyelmet szentel, ám ezekre külön figyelmeztetik az okostelefonok. Az extra katonai minősítéssel is ellátott eszközök, komoly tesztek során érdemelték ki a szabvány elismeréseket. A Caterpillar mobilok ellenállóak a vízpárával, becsapódással, rázkódással, hővel, homokkal, porral szemben, hogy csak a néhány alapvető jellemzőjét említsük…

Tartalomhoz tartozó címkék: Caterpillar mobilok okostelefonok