Termékek Menü
0

A HTC okostelefon kiváló választás

Egy minőségi és kompakt okostelefon aranyat ér manapság a mindennapokban.

Bármikor elővehetjük, netezhetünk, megnézhetjük a híreket, megtudhatjuk hol vagyunk, útmutatást kérhetünk és még számtalan egyéb dolgot csinálhatunk vele. Ha Ön is szeretné a maximumot kihozni egy készülékből, akkor a HTC okostelefon az ideális választás. Elavult régi telefonját szeretné jobbra cserélni? Webáruházunkba ebben az esetben mindenképp érdemes ellátogatnia. A Legjobb Sony, Samsung, HTC okostelefonok és még sok más várja Önt is.

Ha egy megbízható és strapabíró készüléket keres, akkor a HTC Desire 728G egy kiemelten jó választás, ráadásul ez a készülék bőven a megfizethető kategóriában van. Ezzel a készülékkel Ön is a következő szintre viheti az okostelefonozást és bármikor tarthatja a kapcsolatot barátival, kollégiával, netezhet és zenét is hallgathat. Az előlapon egy nagyméretű, 5,5 hüvelykes érintőkijelző terpeszkedik, amit minden irányból vastag kávák vesznek körbe. Ez a megoldás rendkívül szép képet biztosít, tehát a megjelenített tartalom élethűen, egyedien kerül kijelzésre még napfényben is. A telefon rendelkezik szelfikamerával is, tehát bármikor készíthet egy képet, ha éppen utazik.

A riválisokkal ellentétben a HTC megoldotta, hogy médiatartalmak hallgatása esetén mindkét fronthangszórón egyaránt szóljon a zene, tehát (részleges) sztereó lehallgatásra is van lehetőség fülhallgatók használata nélkül. A fényképezési beállítások terén a HTC okostelefonnal rengeteg lehetőségünk van. A beállításokban a különféle fényképezési- és videómódok mellett az ISO-értéket, az expozíciós értéket, a fehéregyensúlyt, felbontást és szűrőket is be lehet állítani, tehát egyedi és érdekes képeket készíthet a telefonnal. A modern okostelefonoknál rendkívül fontos az akkumulátoridő is.

A HTC okostelefonok mind jó kapacitású akksival vannak felszerelve, hogy Ön is a lehető legtovább használhassa azokat. A kellemes tapintású fémburkolat alá a Desire esetében egy 2800 mAh kapacitású akkumulátor került, amely hosszú használatot tesz lehetővé. Ezek a funkciók biztosítják, hogy a HTC telefonok versenyképesek maradnak évek múlva is. Imerje meg Ön is HTC okostelefonjainkat és adja le rendelését még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír