Termékek Menü
0

A Caterpillar okostelefon bármit kibír

Aki mozgalmas környezetben dolgozik, ahol sokszor vizes lesz, vagy ütődések érik, ott olyan telefonra van szükség, amely ezeket kibírja.

A Caterpillar okostelefon kifejezetten az ilyen helyzetekre lett kifejlesztve. Speciális borítással rendelkezik, amely bizonyos mértékben vízálló és ütésálló is. A Caterpillar okostelefonok közül a B15-ös modell volt sokáig a legnépszerűbb választás, manapság azonban az S50 típust választják sokan.

Ennek több oka is van, a legfőbb az, hogy jobban felszerelt és jobb erőforrásokkal rendelkezik, mint a régebbi modell. Az S50 a B15-nél hosszabb és szélesebb, illetve valamivel vékonyabb csatlakozókkal rendelkezik, ezen felül a slotja és a gombja masszívan le van szigetelve, ami értelemszerűen fontos szerepet játszik a strapabíróságban. Az egységes szigetelés teszi azt lehetővé, hogy a Caterpillar okostelefon teljes mértékben vízálló legyen. Az IP67-es minősítésű, 185 gramm tömegű telefon simán elviseli, ha 1 méter mély vízben 30 percen keresztül benne hagyjuk, vagy például 2 méteres magasságból a földre ejtjük.

Ezenkívül hivatalos MIL-STD-810G minősítést is kapott a készülék, amelynek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a só, a por, a nedvesség, a vibráció, a napsugárzás és a termikus sokk sem képes maradandó károsodást okozni a Caterpillar okostelefonban. A készüléken található egy microUSB-port, microSD, microSIM slotok, illetve három nyomógomb is. Utóbbiak közül a középső nyomvatartásával kelthető gyorsan életre az elemlámpa funkció, amely kiváló fényt szolgáltat a sötétben.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír